Tussenschoolse opvang Het Honk

Sinds mei 2015 verzorgen wij op CBS De Borgwal tussenschoolse opvang in het daarvoor bestemde overblijf lokaal. Om 12.00 uur zijn onze pedagogisch medewerkers op school om met de kinderen te eten en te drinken. Om 13.00 zal een leerkracht van de school weer aanwezig zijn op het plein.

De overblijfruimte is het naastgelegen gebouw van de school, op de bovenverdieping. De groepen 1, 2 en 3 worden door een pedagogisch medewerker opgehaald bij de klas en meegenomen naar de overblijfruimte. De andere kinderen verzamelen voor de school bij één van de leidsters.

In principe is er één pedagogisch medewerker aanwezig met een groep van maximaal dertig kinderen. Wanneer er meer dan dertig kinderen zijn, zijn er twee pedagogisch medewerkers aanwezig. De kinderen van de onderbouw en bovenbouw eten aan aparte tafels. Hierbij let de pedagogisch medewerker erop dat de jongste kinderen gezamenlijk bij haar in de buurt eten.

Wanneer er één pedagogisch medewerker is met een groep van 30 kinderen blijven alle kinderen binnen totdat iedereen klaar is met eten en drinken. De kinderen die klaar zijn mogen binnen gaan spelen tot het moment dat ze naar buiten gaan.

Met de MR van de Borgwal is er overeengekomen dat wij vanaf 30 kinderen met twee pedagogisch medewerkers werken. Wanneer we naar buiten gaan, gaat één leidster alvast met de kinderen die hun eten en drinken al op hebben naar buiten. De andere leidster blijft achter met de andere kinderen. Wanneer alle kinderen klaar zijn gaan zij ook naar buiten met de tweede leidster.

Aanmelden

Door middel van ons aanmeldformulier hieronder in de button kunt u uw kind aanmelden. 

 Aanmeldformulier

 Het Borghonk

De Hokhorst 4
3927 GX Renswoude
Tel: 0318 - 251 801

W: hetborghonk.nl
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Ouderlogin

 

 De Peuterboerderij

Woudegge 7
3959 BH Overberg
Tel: 0343 - 482 012

W: kinderopvang-depeuterboerderij.nl
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 button slotje gesloten