Tarieven & tijden TSO Het Honk

Losse TSO

Losse opvangkaarten kunt u kopen bij Chr. kind-centrum ‘Het Borghonk’ op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur. Het tarief is € 3,00 per keer en er zijn alleen kaarten van 5 of 10 keer opvang verkrijgbaar.

5x TSO € 3,00 per keer Totaal € 15,00
10x TSO  € 3,00 per keer Totaal € 30,00

Wanneer de kaart van uw kind bijna vol is krijgt u een briefje van ons, zodat u tijdig een nieuwe kaart kunt kopen. 

U mag uiteraard ook tijdens het overblijven op school een kaart komen kopen of u kunt uw kind geld mee geven voor een nieuwe kaart. Hierbij vermelden wij dat wij niet aansprakelijk zijn voor het zoekraken van geld dat u meegeeft aan uw kind. 

Eenmalig overblijven

Wanneer uw kind eenmalig overblijft kunt u uw kind aanmelden en €3,00 meegeven. Het is hierbij belangrijk dat wij uw telefoonnummer krijgen bij het aanmelden, zodat wij u kunnen bereiken bij calamiteiten. Voor losse opvang vragen wij u ook het inschrijfformulier in te leveren zodat wij de gegevens van uw kind in ons bezit hebben.

Aanmelden per keer

Voor losse opvang dienen ouders/verzorgers hun kind per keer op te geven, zodat wij hier met onze personeelsbezetting rekening mee kunnen houden. Dit moet minimaal 24 uur van tevoren door middel van een e-mail of telefonisch contact. 

Wanneer u uw kind voor de maandag op wilt geven, wilt u dit dan uiterlijk de vrijdag ervoor voor 12.00 uur doen? Bij urgente situaties kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Vaste TSO

Voor vaste TSO kunt u zich via het inschrijfformulier aanmelden. Hiervoor kunt u het inschrijfformulier downloaden bij 'aanmelden'.

Eenmaal per week vaste opvang op een vaste dag kost € 2,50 per keer.

TSO-opvang op contract;

1 x TSO-opvang per week kost € 100.- per jaar

2x TSO-opvang per week kost € 200,- per jaar

3 x TSO-opvang kost 280,- per jaar

4 x TSO-opvang kost € 360,- per jaar

Het bedrag dat u moet betalen wordt gesplitst en tweemaal per jaar automatisch geïncasseerd. Dit gebeurt rond september (aanvang nieuwe schooljaar) en februari.

Wanneer een kind ziek is of een keer niet komt, vanwege een afspraak met de tandarts of de dokter, krijgt uw kind een inhaalbon.

Er kan helaas niet ingehaald worden omdat kinderen toch thuis of bij een vriendje/vriendinnetje eten tussen de middag. Er moet voor inhalen een geldige reden zijn. Hierover kunt u contact met ons opnemen. 

Ook wanneer kinderen vrij zijn van school i.v.m. studiedag, sportdag e.d. kan dit worden ingehaald. Wanneer kinderen drie maal per week overblijven, kan er niet meer ingehaald worden en wordt dit in mindering gebracht op uw rekening.

Het is prettig voor ons dat u bij ons doorgeeft wanneer uw kind geen gebruik maakt van de TSO als wij hier wel op rekenen omdat dit de vaste dag van uw kind is. Dit mag per e-mail of telefonisch.

Incasseren

Zoals bovengenoemd, worden de bedragen voor vaste opvang rond september en februari door ons geïncasseerd. 

LET OP! Wanneer u aan ons geen wijzigingen doorgeeft, gaan wij ervan uit dat u gewoon door wilt gaan met de tussen schoolse opvang. In september zullen wij opnieuw voor een half jaar incasseren en dit zal in februari nogmaals voor het laatste halve schooljaar zijn.

 Het Borghonk

De Hokhorst 4
3927 GX Renswoude
Tel: 0318 - 251 801

W: hetborghonk.nl
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Ouderlogin

 

 De Peuterboerderij

Woudegge 7
3959 BH Overberg
Tel: 0343 - 482 012

W: kinderopvang-depeuterboerderij.nl
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 button slotje gesloten