Peuteropvang Het Peuterhonk

Ochtend en/of middag

Peuters van 2 jaar en 3 maanden tot 4 jaar bieden wij gezellige en leerzame dagdelen aan. Het Peuterhonk heeft plaats voor maximaal 16 kinderen per dagdeel. Momenteel bieden wij maandag- , dinsdag-, donderdag- en vrijdagochtend peuteropvang aan. Dit zijn dagdelen van 3 uur met een minimale afname van 2 dagdelen wanneer uw kind alleen gebruik maakt van de peuteropvang (dus 6 uur totaal per week). Wanneer uw kind al gebruik maakt van dagopvang De Hummel kunt u ook gebruik maken van 1 dagdeel bij Het Peuterhonk aangezien er bij de Hummel hetzelfde VVE aanbod is. Een derde of vierde dagdeel kan alleen na overleg en op verzoek van het consultatiebureau. 

Wij werken met VVE (voor- en vroegschoolse educatie) om de ontwikkeling van de kinderen op een speelse manier te stimuleren. Wij proberen bij de peuteropvang de overgang naar het basisonderwijs te vergemakkelijken.

Visie

Bij Visie & beleid vindt u informatie over de Visie van Kindcentrum Het Borghonk. In de button hieronder vindt u een downloadbare versie van het pedagogische werkplan van PO Het Peuterhonk.

 Pedagogisch werkplan 

Aanmelden

Wanneer u geïnteresseerd bent in onze opvang, kunt u bellen om een afspraak te maken voor een rondleiding. Als we kennis hebben gemaakt en u besluit om uw kind te willen inschrijven, kunt u het aanmeldformulier gebruiken om de inschrijving te voltooien. 

Aanmeldformulier 

De inschrijving via het aanmeldformulier wordt bij ons in behandeling genomen. Uw inschrijving zal in de planning worden verwerkt. Na inschrijving ontvangt u voor aanvang een mail/telefoontje ter bevestiging van de opvang. Als u deze niet ontvangen heeft, neem dan even contact met ons op. Het kan namelijk zijn dat uw inschrijving niet in goede orde ontvangen is. Wanneer u een bevestiging gehad heeft van ons, is uw kindje officieel geplaatst en nemen wij t.z.t. contact op voor een wenafspraak. 

Het is van belang dat u alle informatie op onze website door leest. Hier vindt u namelijk ons ziektebeleid, de huisregels, onze algemene voorwaarden en alle overige informatie die belangrijk is voor alle ouders die gebruik maken van onze opvang. Gedurende de opvang ontvangt u van ons (nieuws)brieven via de mail. 

Annulering van inschrijving

Wanneer u besluit de opvang te annuleren na inschrijving wordt hier € 25,00 voor in rekening gebracht. Wanneer u een maand of minder dan een maand van te voren de inschrijving annuleert, is hier één maand opvangkosten aan verbonden. Hierbij houden wij uiteraard rekening met ernstige dilemma’s die men niet voorziet.

Conform onze algemene voorwaarden moeten beëindiging of wijzigingswensen van opvang over opvangdagen minimaal 1 maand vóór ingangsdatum schriftelijk aan Het Borghonk worden doorgegeven.

 Het Borghonk

De Hokhorst 4
3927 GX Renswoude
Tel: 0318 - 251 801

W: hetborghonk.nl
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Ouderlogin

 

 De Peuterboerderij

Woudegge 7
3959 BH Overberg
Tel: 0343 - 482 012

W: kinderopvang-depeuterboerderij.nl
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 button slotje gesloten