Buitenschoolse opvang Het Honk

Voorschoolse, naschoolse en vakantie opvang

Bij BSO "Het Honk" bieden wij plaats aan maximaal 20 kinderen in één groep van 4 tot 12 jaar. Hierbij kunt u kiezen voor voorschoolse opvang en naschoolse opvang, of voor alleen naschoolse opvang. Uitsluitend voorschoolse opvang is niet mogelijk.

Kinderen worden door onze medewerkers naar school gebracht en opgehaald binnen Renswoude. Voorschoolse opvang is mogelijk vanaf 7.30 uur en naschoolse opvang is mogelijk vanaf 12.00 uur of om 15.15/15.30 uur. Ook kunt u een pakket afnemen waarbij u inclusief vakantieopvang heeft. Uiteraard kunt u ook voor losse vakantiedagen kiezen. Dit kan alleen voor kinderen die standaard gebruik maken van de BSO.

Wij proberen gezellige en uitdagende middagen te bieden door verschillende activiteiten te organiseren. Voorbeelden hiervan zijn knutselactiviteiten, sport en spelactiviteiten en of spelen in verschillende speelhoeken (auto's, poppen, keuken, boeken enzovoort). Kinderen hebben zelf de keuze.

 Visie

Bij Visie & beleid vindt u informatie over de visie van kind centrum Het Borghonk. In de button hieronder vindt u een downloadbare versie van het pedagogisch werkplan van BSO Het Honk.

 Pedagogisch werkplan 

Aanmelden

Wanneer u geïnteresseerd bent in onze opvang, kunt u bellen om een afspraak te maken voor een rondleiding. Als we kennis hebben gemaakt en u besluit om uw kind te willen inschrijven, kunt u het aanmeldformulier gebruiken om de inschrijving te voltooien. 

 Aanmeldformulier 

De inschrijving via het aanmeldformulier wordt bij ons in behandeling genomen. Uw inschrijving zal in de planning worden verwerkt. Na inschrijving ontvangt u voor aanvang een mail/telefoontje ter bevestiging van de opvang. Als u deze niet ontvangen heeft, neem dan even contact met ons op. Het kan namelijk zijn dat uw inschrijving niet in goede orde ontvangen is. Wanneer u een bevestiging gehad heeft van ons, is uw kind officieel geplaatst en nemen wij t.z.t. contact op voor een kennismakingsafspraak. 

Het is van belang dat u alle informatie op onze website door leest. Hier vindt u namelijk ons ziektebeleid, de huisregels, onze algemene voorwaarden en alle overige informatie die belangrijk is voor alle ouders die gebruik maken van onze opvang. Gedurende de opvang ontvangt u van ons (nieuws)brieven via de mail. 

Annulering van inschrijving

Wanneer u besluit de opvang te annuleren na inschrijving wordt hier € 25,00 voor in rekening gebracht. Wanneer u een maand of minder dan een maand van te voren de inschrijving annuleert, is hier één maand opvangkosten aan verbonden. Hierbij houden wij uiteraard rekening met ernstige dilemma’s die men niet voorziet.

Conform onze algemene voorwaarden moeten beëindiging of wijzigingswensen van opvang over opvangdagen minimaal 1 maand vóór ingangsdatum schriftelijk aan Het Borghonk worden doorgegeven.

 Het Borghonk

De Hokhorst 4
3927 GX Renswoude
Tel: 0318 - 251 801

W: hetborghonk.nl
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Ouderlogin

 

 De Peuterboerderij

Woudegge 7
3959 BH Overberg
Tel: 0343 - 482 012

W: kinderopvang-depeuterboerderij.nl
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 button slotje gesloten