Peuteropvang Het Peuterhonk

Ochtend en/of middag

Peuters van 2 jaar en 3 maanden tot 4 jaar bieden wij gezellige en leerzame dagdelen aan. Het Peuterhonk heeft plaats voor maximaal 16 kinderen per dagdeel. Momenteel bieden wij maandag- , dinsdag-, woensdag-, donderdag- en vrijdagochtend peuteropvang aan. Dit zijn dagdelen van 3 uur met een minimale afname van 2 dagdelen wanneer uw kind alleen gebruik maakt van de peuteropvang (dus 6 uur totaal per week). Wanneer uw kind al gebruik maakt van dagopvang De Hummel kunt u ook gebruik maken van 1 dagdeel bij Het Peuterhonk aangezien er bij de Hummel hetzelfde VVE aanbod is. Een derde of vierde dagdeel kan alleen na overleg en op verzoek van het consultatiebureau. 

Wij werken met VVE (voor- en vroegschoolse educatie) om de ontwikkeling van de kinderen op een speelse manier te stimuleren. Wij proberen bij de peuteropvang de overgang naar het basisonderwijs te vergemakkelijken.

Conform onze Algemene Voorwaarden moeten beëindiging of wijzigingswensen van de opvang minimaal 1 maand vóór ingangsdatum aan de leidinggevende van "Het Borghonk" worden doorgegeven. Kinderen van 4 jaar mogen bij Het Peuterhonk blijven tot ze naar het basisonderwijs gaan.

Visie

Bij Visie & beleid vindt u informatie over de Visie van Kindcentrum Het Borghonk. In de button hieronder vindt u een downloadbare versie van het pedagogische werkplan van PO Het Peuterhonk.

 Pedagogisch werkplan 

Aanmelden

Wanneer u besloten heeft om uw kind bij Het Peuterhonk te plaatsen, wordt het inschrijfformulier ingevuld en getekend. Tijdens deze inschrijving worden ook de dagdelen vastgelegd. Ook wordt tijdens het aanmelden duidelijk of u in aanmerking komt voor vergoeding vanuit de gemeente of van de belastingdienst. Dit is afhankelijk van uw inkomen en of uw gezin uit één of twee verdieners bestaat. Per mail krijgt u een bevestiging van de aanmelding. Soms wordt er contact opgenomen om te overleggen of andere dagen ook een tijdelijke optie zouden kunnen zijn. Aanmelden kan via ons aanmeldformulier in de button hieronder. 

 Aanmeldformulier 

U kunt ook een afspraak maken om een keer te komen kijken. Hiervoor kunt u ons telefonisch bereiken via het nummer: 034 - 348 2012. Dit telefoonnummer is van het kantoor bij De Peuterboerderij. 

Voor peuters bieden wij peuteropvang aan vanaf twee jaar en drie maanden. Wel kunt u uw kind eerder opgeven om alvast een plaats te reserveren. Hiervoor moet u ook een inschrijfformulier indienen.

 

 Het Borghonk

De Hokhorst 1a
3927 CX Renswoude
Tel: 06 - 4133 8454

W: hetborghonk.nl
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Ouderlogin

 

 De Peuterboerderij

Woudegge 7
3959 BH Overberg
Tel: 0343 - 482 012

W: kinderopvang-depeuterboerderij.nl
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 button slotje gesloten