Kinderdagverblijf De Hummel

Dagopvang

Bij dagopvang "De Hummel" bieden wij op twee groepen plaats voor maximaal 24 kinderen per dagdeel van 0 tot 4 jaar. Hierbij kunt u kiezen voor hele of halve dagen opvang.

Kinderen mogen vanaf 6 weken bij De Hummel komen. Kinderen van 4 jaar mogen bij De Hummel blijven tot ze naar het basisonderwijs gaan.

Bij De Hummel bieden wij baby's en dreumesen zoveel mogelijk veiligheid en geborgenheid. Zodra kinderen uitgedaagd willen worden, bieden wij het VVE* programma 'Peuterplein' waar wij mee werken. Hierbij komen taal- en spelactiviteiten aan bod.

De zelfredzaamheid en de sociale vaardigheden worden gestimuleerd op deze groep. Hiermee proberen wij kinderen van bijna vier jaar klaar te maken voor de basisschool. De basisscholen in Renswoude werken met het vervolgprogramma Kleuterplein.

Op de groep staan pedagogisch medewerkers ingepland volgens kind-leidster ratio. Dit is een landelijk aangegeven norm voor de kinderopvang.

(*VVE staat voor: Voor- en Vroegschoolse Educatie)

 

Bij Visie & beleid vindt u informatie over de visie van kind centrum Het Borghonk. In de button hieronder vindt u een downloadbare versie van het pedagogische werkplan van KDV de Hummel.

 Pedagogisch werkplan 

Aanmelden en wennen

Nadat er door de ouders gekozen is voor kinderdagverblijf De Hummel wordt er een wen-afspraak ingepland. Soms is dat één keer en soms zijn dit meerdere wenmomenten. Dit is afhankelijk van het verloop van de wenochtend. Samen met ouders en de vaste leidster wordt er gekeken naar wat het meest prettig is voor het kindje en voor de ouders. 

 Aanmeldformulier 

 

 

 Het Borghonk

De Hokhorst 1a
3927 CX Renswoude
Tel: 06 - 4133 8454

W: hetborghonk.nl
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Ouderlogin

 

 De Peuterboerderij

Woudegge 7
3959 BH Overberg
Tel: 0343 - 482 012

W: kinderopvang-depeuterboerderij.nl
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 button slotje gesloten